Selecteer een pagina

Projecten en

referenties

U wilt een vitaal bedrijventerrein? Wij helpen u met een persoonlijke aanpak verder!

Referenties en projecten

Harry Hollander

Parkmanagement
Bedrijventerrein Voskuil – Oldebroek

Ondernemers in Oldebroek, gemeente Oldebroek, Bedrijvenkring Oldebroek en de provincie Gelderland hebben de handen ineen geslagen voor een succesvoller bedrijventerrein De Voskuil in Wezep. Samen met Klapwijk Parkmanagement is eind 2022 Parkmanagement opgestart. Doelstelling van het Parkmanagement is behoud van de kwaliteit van het bedrijventerrein.

Parkmanagement
Bedrijvenpark H2O – Hattemerbroek

Het Bedrijvenpark H2O is gelegen in Hattemerbroek en Hattem naast de A28 en A50. Op het bedrijvenpark zijn alle kaveleigenaren verplicht lid van de Coöperatieve Vereniging Parkmanagement Hattemerbroek.  De verenging heeft als doel het behouden van een net en veilig bedrijventerrein. Voor de coöperatie voeren wij het Parkmanagement uit.

Parkmanagement
Westermaat Campus –
Hengelo

Westermaat Campus is het mooiste Businesspark van de regio. Alle vastgoedeigenaren zijn samen verenigd in de Coöperatieve Vereniging Parkmanagement Campus. Samen met Klapwijk Parkmanagement borgen zij dat hun investering in het vastgoed een toekomstvaste investering is én dat de werknemers werken in een prachtige parkachtige omgeving.

Parkmanagement
Ondernemend Coevorden 

Voor het bestuur en de werkgroepen voeren we de projecten uit en hebben we – samen met de ondernemers en gemeente – gewerkt aan het slagen van de BIZ. Vanuit parkmanagement zijn we het eerste aanspreekpunt voor de ondernemers en gemeente over de onderwerpen: Keurmerk Veilig Ondernemen, cameratoezicht en collectieve beveiliging, bewegwijzering, toekomstbestendige bedrijventerreinen en energietransitie, samenwerking rondom het thema Onderwijs en Arbeidsmarkt.